Loading

Retro Ravintolat

Tarjoavat Sellossa ja Iso Omenassa lounasaikaan päivittäin vaihtuvan lounaan ja iltaisin maistuvan á la carten. Listaltamme löytyy valikoima mm. laadukkaita liha-vaihtoehtoja, lohta, kanaa, burgereita, herkullisia lisukkeita ja kastikkeita.

Meillä kokoat itse oman annoksesi, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleistä purtavaa.

Toivotamme teidät tervetulleeksi nauttimaan hyvästä tunnelmasta sekä keittiömme herkullisista antimista koko perheen kanssa!

Muutamalla sanalla raaka-aineista

Retro käyttää vain kotimaista tilamerkittyä gn vapaata nautaa, possua sekä kotimaista kanaa. Listalla on mm. kolme viikkoa kuivattua ja mureutettua Dry Aged Naudan Entrecote. Entrecoten voit tilata jopa n 900g pihvinä, jonka voi nauttia yksin tai yhdessä. Retron jokaiseen ruokaan voi valita itse mieleisen lisukkeen ja kastikkeen. Retron listalta löytyy kaikille omalle fiilikselle ja tilanteelle sopiva ruoka.

Cafe Retro

Iso Omenan Retron yhteydessä palvelee Cafe Retro, josta saat herkulliset sämpylät, katkarapuleivät sekä makeannälkään pullat ja kakut, jäätelöt ja pehmikset. Cafe Retrossa on lounasaikaan tarjolla monipuolinen ja suosittu salaattibuffet.